Hirdetés

gaborc001 fotói

Meromuszer
Meromuszer Igy nez ki a szett
1 kedveli

Hozzászólások

YodaMaister Nekem is ilyen van, még a LIDLIBŐL vettem, csak nincs neve. ?:(
De pont ugyan ilyen.
Kiválóan mér mindent, nagyon megfelel az elvárásaimnak.
Min. Max. Hőmérséklet egy-egy gombnyomásra kijelzi, míg megkívánjuk nézni az elmúlt 24h Min.-Max. külső hőmérsékletett.
Szélsebesség és irány, valamint szélsebesség riasztás és külső hőmérséklet riasztás, amit mi magunk állíthatunk be a kívánt értékre rajta.
Továbbá csapadékmérő is van hozzá, ami szintén vezeték nélkül működik elemről.
Ha a külső érzékelőkben merül az elem, akkor azt a belső kijelző képernyőn egy kis 3 sávos elem szimbólum jelzi külön a csapadékmérőnek és a szélmérőnek, ami egybe van építve a külső fő egységgel, ami tartalmazza a külső hőmérséklet és légnyomás, valamint a páratartalom szenzorait...
Az eső naptár, azaz az eső előzmény naptár Total, azaz éves, havi és heti, valamint napi kijelzést is beállíthatunk egy gombnyomással, attól függ, hogy mit szeretnénk látni állandóan a kijelzőn, vagy ha visszamenőlegesen akarunk csapadék mennyiséget megtudni...
A légnyomásmérőt mi kalibrálhatjuk manuálisan, szintén a belső kijelzőn.
Valamint DCF Időt mutat, azaz az időt atom pontossággal kapjuk meg, mert rádióhullámon keresztül kapja meg a pontos időt. Persze, az első üzembe helyezéskor még mást mutat, de a hátoldalán van egy gomb, azaz a DCF Rádiójel kereső, azt csak meg kell 1x nyomni és nincs több dolgunk vele, mert egy félnap, max. egy 12-24h után a pontos időt fogja mutatni.
Van ébresztő funkciója is. Továbbá a Külső és belső Páratartalmat is kijelzi külön és a külső és belső hőmérsékletet is külön jelzi a kvarc kristályos kijelzőn.
Valamint a kijelző éjszakai képernyő világítása kék, ami lehetővé tesz a sötétben is a kijelző adatok leolvasását egy 5\"-ig, mert utána automatikusan kikacsol a fény, hogy kímélje az elemet.
A belső kijelzőt, egyébként egy 6V-os Hálózati adapterről is tudjuk használni, bár azt nem adtak hozzá.
De 1500-Ft Max. árban már lehet kapni adaptert, tehát nem egy nagy érvágás pluszt jelent és mind ezt 15.000 HUF-ból kijött 2008-ban.

Nagyon meg vagyok elégedve vele.
2012. augusztus 27. 3:37
MOLNARZSOLT Nekem is ilyenem van, nagyon jó.:)
2010. december 26. 14:06
meteosp Jé, nekem is ilyenem van :)
2010. február 04. 13:58
Időkép
Időkép